Historia firmy

Od ponad pięćdziesięciu lat nasza firma zajmuje się produkcją wyrobów cukierniczych. Została założona przez Jerzego Galińskiego – mistrza cukierniczego, który wspólnie z żoną zapoczątkował jej działalność i stworzył solidne podstawy rozwoju. Kolejne lata przynosiły sukcesywny wzrost produkcji, w ślad za którym podążały inwestycje w pomieszczenia i urządzenia produkcyjne. Obecnie naszą działalność prowadzimy w spełniającym wszelkie wymogi obiekcie, wyposażonym w pełni nowoczesne maszyny i środki produkcji. Nazwa naszej cukierni to BEZA. Jak sama nazwa wskazuje jest to nasza renoma, ponieważ beza, którą produkujemy jest przepyszna i cieszy się ogromnym powodzeniem zarówno u najmłodszych klientów jak i tych najstarszych. Na przestrzeni lat również oferta produkowanych wyrobów ulegała zmianom. Obecnie oferujemy ponad 150 rodzajów wyrobów cukierniczych. Wprowadzamy również wiele nowości, starając się być na bieżąco z trendami w dziedzinie smaku i sztuki dekoracji. Docenianą przez wielu klientów jakość i unikalny smak naszych wyrobów osiągamy dzięki:

  • sprawdzonym i wciąż udoskonalanym recepturom
  • dobremu przygotowaniu i umiejętnościom pracowników
  • wysokiej jakości surowców używanych w produkcji
  • nowoczesnym urządzeniom

Szczególnie istotna dla efektu naszej pracy jest staranność wykonania i idąca za tym najwyższa jakość wyrobów, która stanowi główny cel w drodze ku zadowoleniu naszych Klientów.

Dla Firm (informacje)

Sprzedaż naszych wyrobów prowadzimy w oparciu o wciąż rozbudowywaną sieć sklepów firmowych oraz realizację dostaw do odbiorców hurtowych. Serdecznie zapraszamy do współpracy. W naszych wyrobach nie stosujemy barwników i konserwantów. Specjalnością są nasze drożdżówki, które smakują jak babcine. Na terenie Łodzi posiadamy 4 sklepy do których codziennie dostarczamy swieże wyroby.

preloader